Emilia & Hedda
Agility Bro-Håbo 6/6
6 juni, 2015
1

Idag var det en hopp och en agility. Vi fick tre vägran på slalom i hoppet.. Känns som vi backat där, så det ska jag lägga krut på. Däremot gick resten sååå bra! Jag satsade och kutade på allt jag kunde, riktigt jobbig springbana. Skönt att släppa lite för att våga trycka på och det gick alldeles utmärkt med fina svängar. 
Agilityn var sjukt svår, jag hade svårt att bestämma mig för en plan och ja.. Då blir det svårt att utföra något bra! Helt fel tajmingar och blindbyteskursen där jag borde valt framför. Men man lär sig av det också! Minus på kontaktfälten, ajabaja bara att träna på! 

Hur som, märktes det inget på Hedda att hon löper. Hon var nog faktiskt sitt allra bästa jag på agilityplan! Lugn innan, peppad sen och lekte till och med mig innan. Det var härligt! Så jag är meganöjd med dagen, vi tränar bara på att tävla just nu och har små delmål. 

Agilityn har fått mig att tappa tävlingsnerverna för att jag har inte så mycket förväntningar. Jag sätter ett mål för varje bana. Det är en sån himla frihet! Och dessutom känner jag mig mycket mer positiv till att tävla, nu gör vi det bara för att det är kul! 

Det mina vänner är det största steget jag har tagit! 

Världens bästa chei! I sin pinsessäng på mitt jobb (tar upp hela min plats hehe). Matchar golvet också ?  

Rösta

Kommentera

1 comment

  1. Flinke flinke Hedda!! Og du også da ? Virker som dere får bedre og bedre kontakt for hver gang nå? Viktig å ta det som trening, det er jo en helt annen setting for hundene enn på vanlig trening 🙂