Agilitykurs hos Jenny Damm 20-21/8
1 september, 2015
0

jo du läste rätt! Jag och Hedda var på kurs hos den mäktige Jenny Damm. Alltså herregud, prestigen och äran att få vara med. Jag var dundernervös innan! 

Kände en tjej vagt av totalt nio stycken. Ehh social skills on! Så bara den biten gjorde mig nervig, men tänkte att vi är ju ändå där allihopa av samma anledning och så blev det. 

Kursen var helt fokuserad på handling vilket passade oss väldigt bra. Det var svårt, det var varmt och det var en riktigt utmaning. De andra ekipagen hade gedigen erfarenhet och långbenta BC’s. Et voilà! Här kommer rookies och en staffe ? Men vi visade vår bästa sida flera gånger! 

Träningsvärken efter de dagarna var brutal.. Slutligen tävlade vi på Kungsbacka BK, utan nollor men placering 17 av 50 och 7 av 46. Så inte så illa pinkat! 

Fem av fem staffenosar!

Hoppas på att få följa med nästa år ner till Öinge igen, det var så värt tid och pengar! också insett hur jäkla liten Hedda är, som en lite kulting. En gullig en alltså 🙂

Här är bildfest från kursen: 

   
    
 Eh ja, jag testade en långbent också. Fy fan vad kul det var! Stella heter den 8 åriga damen vars matte jag är klubbkompis med.

  
Alltså, huvudet ????

    
    
    
    
 Mmm kultingrumpa ?

   
    
    

”Hoppteknik” ?

   

Agilitykurs hos Jenny Damm 20-21/8
5 (100%) 1 vote